Kachels

VARDE KACHELS

Voor ons betekent design een zowel volgens Deens ogend ontwikkeld meubelstuk, als een functionele haard met een eenvoudige bediening. Alle VARDE houtkachels zijn voorzien van een schone ruitverbranding-systeem, dat roet en aanslag op het glas voorkomt, een luchtregeling die ergonomisch gezien op de juiste plaats zit, en een rooster onderin, zodat de as gemakkelijk verwijderd kan worden.

KWALITEIT

Kenmerkend voor een VARDE houtkachel is dat
zowel de deur, rookgasafvoer-ring als bodemrooster van hoogwaardig gietijzer zijn gemaakt. Al onze houtkachels zijn voorzien van een convectiesysteem dat zorgt voor een goede luchtcirculatie in de ruimte. Alle Varde kachels gaan door een nauwe kwaliteitscontrole, wij zijn er trots op dat wij producten van constante kwaliteit leveren met de nieuwste technologieën. Daarom geven wij vijf jaar garantie op fabricage fouten.

MILIEUVRIENDELIJK

Al onze houtkachels hebben een hoog rendement en zijn CO2 neutraal. Dat betekent dat u een houtkachel krijgt die aan de strengste Europese milieunormen voldoet, en het brandhout zo effectief benut dat de verontreiniging tot een absoluut minimum
wordt beperkt.

Als

De afgeronde kanten geeft de VARDE Als een slanke en strakke vorm, de kachel is daardoor geschikt voor nagenoeg elke woning/kamer.

Bekijk deze kachel

Aura 1

De Varde Aura 1 biedt veel mogelijkheden, zowel wat betreft design, formaat als plaats in de kamer. De Aura 1 heeft ook als optie een speksteen bovenplaat. Door het ronde….

Bekijk deze kachel
aura_11

Aura 11

Aura 11 heeft een mooie sokkel voor een licht en luchtig uiterlijk.De Aura serie beschikt over hoge kwaliteit gietijzeren deuren, bovenplaat rooster, voet en schoorsteen. Aan de aura serie kan….

Bekijk deze kachel

Aura 2

De Varde Aura 2 biedt veel mogelijkheden, zowel wat betreft design, formaat als plaats in de kamer. De Aura 1 heeft ook als optie een speksteen bovenplaat.

Bekijk deze kachel

Aura 3

De Varde Aura 3 is een moderne design kachel. daardoor kan deze niet krom treken door de warmte. Door het geringe formaat van de Aura 3 past deze kachel perfect….

Bekijk deze kachel
aura_3_natuursteen

Aura 3 Natuursteen

Wilt u langer genieten van de warmte uit uw kachel kies dan voor de Aura 3 Natuursteen van Varde Ovne.

Bekijk deze kachel

Bogo

De VARDE Bogö is een strakke vrijstaande houtkachel die is voorzien van een driezijdig glasraam, hierdoor geniet u van een optimaal vlammenspel vanuit alle hoeken van de kamer.

Bekijk deze kachel

Bolton

De Varde Bolton heeft grote ruiten aan de zijkanten en een grote gebogen voorruit. Het gebogen glas verstrekt het vlammenspel van het vuur. Zelf zonder vuur is de Varde Bolton….

Bekijk deze kachel

Bornholm

De VARDE Bornholm met afgeronde zijkanten en met driezijdig glas zorgt voor een 180 graden ervaring van het vuur. Achter de onderdeur is er een geschikte plaats voor het opslaan….

Bekijk deze kachel
Cardiff

Cardiff

De Varde Cardiff is het kleinere broertje van de Bolton. Deze houtkachel is ontworpen met de beleving van het vuur voor ogen.

Bekijk deze kachel
dalles

Dallas

De Varde Dallas is een lage kachel. De kachel heeft een tijdloos design en past daarom in iedere huiskamer. De andere kenmerken van het uiterlijk zijn gelijk aan de overige Shape houtkachels….

Bekijk deze kachel
fuego_1

Fuego 1

Het nieuwe design en zijn mooie vorm maken de Fuego 1 van Varde een prachtige houtkachel. De Fuego 1 kan uw kamer heel snel verwarmen.

Bekijk deze kachel
fuego_1_speksteen

Fuego 1 Speksteen

De Fuego 1 Speksteen van Varde Ovne, is een houtkachel die gebruikt kan worden als primaire verwarming. De speksteen bekleding zorgt voor een warmte opslag, welke wordt afgegeven als de….

Bekijk deze kachel
fuego_2

Fuego 2

De Fuego 2 van Varde Ovne, is het kleine broertje van de Fuego 1. Hij is een stukje lager dan de Fuego 1.Hij heeft een hoog rendement en is uitermate….

Bekijk deze kachel
houston

Houston

de Houston houtkachel is een prachtig ontworpen kachel. Er zijn grote ruiten en strakke lijnen, zodat je goed zicht hebt op het vuurspel. In de brede stookruimte passen houtblokken tot 35 cm….

Bekijk deze kachel
lncoln

Lincoln

Het gebogen glas versterkt het vlammenspel van het vuur en zelfs zonder vuur is de Lincoln een lust voor het oog. In de brede verbrandingskamer passen houtblokken tot 35 cm….

Bekijk deze kachel

Lyon

Lyon Het ronde glas van de Lyon maakt het mogelijk om het vuur van verschillende kanten te bekijken. Zelfs zonder te branden  is deze kachel een mooie toevoeging aan uw….

Bekijk deze kachel

Nice

Nice De Varde Nice heeft een mooi uiterlijk. Dat komt voornamelijk door de ronde vormen en het glas van de kachel, zodat je een 180 graden uitzicht hebt op het….

Bekijk deze kachel
samso

Samso

De Varde Samso is een moderne design kachel met een houtopslagruimte onderaan. Het zelfreinigend glas zorgt ervoor dat het vuur altijd zichtbaar is, wanneer de kachel correct gebruikt wordt.

Bekijk deze kachel
seattle

Seattle

Met de Seattle heeft Varde opnieuw een stijlvolle kachel gecreeerd, die rust uitstraalt. De gietijzeren deur met het grote raam biedt goed zicht op het vuur. daardoor kan het werkelijk….

Bekijk deze kachel
shape_1

Shape 1

De Varde shape 1 is, zoals de naam al zegt een houtkachel met een mooie ovale vorm. De hoge slanke houtkachel past goed in iedere kamer. De deur, bovenplaat, schudrooster….

Bekijk deze kachel
shape_1_speksteen

Shape 1 speksteen

De Varde Shape 1 speksteen van Krul Alltech, is zoals de naam al zegt: een houtkachel met een mooie vorm. De hoge, slanke spekstenen houtkachel past goed in de kamer.

Bekijk deze kachel
shape_13

Shape 13

Door de mooie, hoge, slanke vormgeving van de Shape 13 past deze in vrijwel ieder interieur. U kunt de warmte van de kachel langer benutten door middel van de accumulerende stenen….

Bekijk deze kachel
shape_2

Shape 2

De Varde Shape 2 is een mooie hoge slanke houtkachel. De Shape 2 heeft dezelfde vormgeving als de Shape 1 maar is net iets kleiner. Door zijn slanke vormgeving komt….

Bekijk deze kachel
shape_2_speksteen

Shape 2 Speksteen

De Varde Shape 2 speksteen is een goede keuze, wanneer u wilt dat de warmte lang vastgehouden word. Het speksteen houd de warmte vast en zorgt dat de kamer nog….

Bekijk deze kachel
thuro_12

Thuro 12

De Thuro 12 is een klassieke, rustieke houtkachel met een extra brede verbrandingskamer biedt plaats aan houtblokken tot 35 cm breed.

Bekijk deze kachel
thuro_12

Thuro 13

De klassieke en rustieke houtkachel met een extra brede verbrandingskamer biedt plaats aan houtblokken tot 35 cm breed. Het verschil tussen de Thuro 12 en de Thuro 13 is dat….

Bekijk deze kachel
uniq_1

Uniq 1

De Uniq 1 van Varde Ovne kenmerkt zich door de zijn elegante details in een modern design. De Uniq 1 neemt niet veel ruimte in uw woonkamer in door de….

Bekijk deze kachel
uniq_13

Uniq 13

De uniq 13 is een stijlvol scandinavish design, en door de strakke slanke vormgeving neemt deze kachel niet veel ruimte in in de woonkamer. Een belangrijk aspect van de UniQ….

Bekijk deze kachel
uniq_2

Uniq 2

Deze Uniq 2 staat bekend om zijn schone makkelijk regelbare verbranding en zijn hoge rendement. hij Heeft hetzelfde design als de Uniq 1 maar heeft een stalen zijkant, waardoor deze….

Bekijk deze kachel
Copyright © 2019 Varde Ovne. All Rights Reserved.