Samso

  • samso

De Varde Samso is een moderne design kachel met een houtopslagruimte onderaan. Het zelfreinigend glas zorgt ervoor dat het vuur altijd zichtbaar is, wanneer de kachel correct gebruikt wordt.
De Samso van Varde is voorzien van een convectiesysteem, waarbij koele lucht via de onderkant de kachel wordt binnengeleid en deze lucht de kachel opgewarmd via de bovenkant weer verlaat. Het convectieysteem zorgt voor een goede luchtcirculatie in de kamer en een effectief gebruik van het brandhout. De Samso is voorzien van een koude handgreep waardoor deze koel blijft en u zich er niet aan zult branden. Daarnaast is de kachel gemakkelijk te starten en schoon te maken dankzij het functionele ontwerp van de brandkamer. Varde Ovne biedt u kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijs.

VARDE

De Varde houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend verbranding. Hierdoor voldoet de Varde houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de gestelde milieu eisen. Ook scheelt dit een hoop in stookkosten en bespaart op uw energie rekening. Een Varde houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en soorten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Ook de ervaring met Varde houtkachels en houthaarden is zeer uitgebreid.


KENMERKEN


Keurmerk


Gebruikers handleiding

Samso

Technische gegevens

Vermogen 5 kW
Rendement 81 %
Gewicht 80 kg
Aansluitpunten -
High-Quality Cast Iron -
Log store -
Asla -
Handles -
Garantie -
Copyright © 2019 Varde Ovne. All Rights Reserved.