Uniq 1

  • uniq_1_sfeer

De Uniq 1 van Varde Ovne kenmerkt zich door de zijn elegante details in een modern design. De Uniq 1 neemt niet veel ruimte in uw woonkamer in door de strakke slanke vormgeving. Dankzij het 3-zijdig glas in deze kachel heeft u vanuit iedere hoek een prachtig zicht op het vlammenspel.

De zijruiten zijn voorzien van dubbelglas zijn zodat ze geen stralings warmte geven. Hierdoor kunt u dichter op de kachel zittten. De Uniq 1 is voorzien van een hoge kwaliteit gietijzeren deur om kromtrekken tegen te gaan. Naast de deur zijn ook de bovenplaat, het rooster en de rookkanaal aansluiting uit gietijzer vervaardigd. Een leuk en prettig aspect van de Varde Uniq 1 is dat de handgreep van de kachel altijd koel blijft en u zich er niet aan zult branden. Daarnaast is de kachel gemakkelijk te starten en schoon te maken dankzij het functionele ontwerp van de brandkamer.

Varde

De Varde houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend verbranding. Hierdoor voldoet de Varde houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de gestelde milieu eisen. Ook scheelt dit een hoop in stookkosten en bespaart op uw energie rekening. Een Varde houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en soorten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Ook de ervaring met Varde houtkachels en houthaarden is zeer uitgebreid.


KENMERKEN


Keurmerk


Gebruikers handleiding

Uniq

Technische gegevens

Vermogen 5 kW
Rendement 76 %
Gewicht 110 kg
Aansluitpunten -
High-Quality Cast Iron -
Log store -
Asla -
Handles -
Garantie -
Copyright © 2022 Varde Ovne. All Rights Reserved.