Bolton Air

De Varde Bolton heeft grote ruiten aan de zijkanten en een grote gebogen voorruit. Het gebogen glas verstrekt het vlammenspel van het vuur. Zelf zonder vuur is de Varde Bolton een lucht voor het oog. Er is plaats voor houtblokken tot 35 cm.
De verbrandingskamer van de Bolton is ergonomisch correct geplaatst, waardoor deze goed bereikbaar is voor de bediening en reiniging. De luchtregeling is eenvoudig te bedienen.

VARDE

De Varde houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend verbranding. Hierdoor voldoet de Varde houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de gestelde milieu eisen. Ook scheelt dit een hoop in stookkosten en bespaart op uw energie rekening. Een Varde houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en soorten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Ook de ervaring met Varde houtkachels en houthaarden is zeer uitgebreid.


KENMERKEN


Keurmerk

Technische gegevens

Vermogen 7 kW
Rendement 80 %
Gewicht 104 kg
Aansluitpunten Boven en achter
High-Quality Cast Iron Rondom
Log store Nee
Asla Ja
Handles RVS
Garantie -
Copyright © 2022 Varde Ovne. All Rights Reserved.